Kontaktirajte Baggy Bags

Izrada po Vašoj želji

Baggy Bags nudi mogućnost izrade svega po Vašoj želji. To je moj najveći kvlitet. Uz konsultaciju i savete, mogu da realizujem svaku Vašu ideju, bilo da su u pitanju torbe kolekcija proleće leto, kolekcija jesen zima ili muške ili ženske marame i ešarpe.

Marame i ešarpe

Inspirisane jarkim bojama i cvetnim dezenima, Baggy marame i ešarpe su odličan modni detalj. Prilagodljive su raznim prilikama i mogu da se nose na različite načine - marame možete nositi oko vrata, sturka ili kao ukras na torbi, a ešarpe možete prebaciti preko ramena. Svaku Vašu stilsku kombinaciju učiniće posebnom. Marame i ešarpe su jednostavan, lep i praktičan poklon. Ponesite i ove sezone prepoznatljiv Baggy Bags stil!

Kolekcija proleće leto

Kolekcija proleće leto je inspirisana vedrim bojama i cvetnim motivma. U kombinaciji sa sitnim detaljima osvežiće svaku Vašu modnu kombinaciju. Torbe različitih oblika i dimenzija, prilagođene za svakodnevnu praktičnu upotrebu. Deo kolekcije proleće leto je posvećen NAVY stilu. Nijanse plave, bele, crvene, sa zlatnim i srebrnim detaljima, daju poseban pečat kolekciji proleće leto. Torbe od različitih materijala, pamuka i eko kože, savršene su za plažu. Ponesite ove sezone prepoznatljiv Baggy Bags stil!

Kolekcija jesen zima

Jasne linije, četvrtasti oblici i izdržljivi materijali karakteristični su za kolekciju jesen zima. Torbe različitih dimenzija, od onih praktičnih za svaki dan, do torbica posebno dizaniranih za večenje izlaske. Kolekcija jesen zima je u nijansama sivih, ljubičastih, crnih i braon tonova. Torbe od različitih materijala, kepera i eko kože, savršene su za sve Vaše potrebe. Ponesite ove sezone prepoznatljiv Baggy Bags stil!

Muske marame i esarpe

Muške marame ili ešarpe, vezane oko vrata, doživele su veliki kambek u poslednjih nekoliko godina, pa je, samim tim, muško odevanje postalo zanimljivije i kreativnije. U muškoj modi kapa, šal, rukavice i još poneki modni aksesoar su postali neizostavni. Bez obzira na godišnje doba, ovi modni detalji oko vrata muškarcu mogu da znače gotovo koliko i ženama visoke potpetice.


KOLEKCIJA JESEN ZIMA

Baggy Bags - Kolekcija jesen zima - Lady

Lady

DIMENZIJE: 22x42cm

RUČKA: 120cm

MATERIJAL: eko koža, postava

IZRADA PO VAŠOJ ŽELJI

Baggy Bags - Izrada po Vašoj želji - Una

Una

DIMENZIJE: 40x37cm

RUČKA: 120cm

MATERIJAL: eko koža, postava


Torba ima poklopac, postavu i dva unutrašnja džepa

MUSKE MARAME I ESARPE

Baggy Bags - Muške marame i ešarpe - Eliot

Eliot

DIMENZIJE: 200x40cm

MATERIJAL: pamuk

Muške marame i ešarpe

Dostupna