Uslovi korišćenja

Dobrodošli na sajt Baggy Bags na kome možete pronaći unikatne tašne, ženske i muške; torbe, torbice, marame i ešarpe po Vašoj želji.

Korišćenje sadržaja sajta

Sve Baggy Bags muške ili ženske marame i ešarpe i torbe i tašne iz kolekcije proleće leto i kolekcije jesen zima su autorski rad Sanje Felbapov-Pejić i predstavljaju unikate. Ukoliko izaberete Baggy Bags svaka Vaša želja će biti jedinstvena i posebna.

Svi tekstualni i vizuelni sadržaji su vlasništvo Baggy Bags. Korišćenje sajta Baggy Bags i svih njegovih delova moguće je samo u lične svrhe. Neovlašćeno korišćenje sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava.

Ukoliko želite da na svoj sajt postavite link ka sajtu Baggy Bags, molim Vas da mi se obratite e-mailom radi dogovora oko načina linkovanja.

Poručivanje i dostava

Dostupne Baggy Bags muške ili ženske marame i ešarpe i torbe i tašne iz kolekcije proleće leto i kolekcije jesen zima je moguće poručiti slanjem e-maila za poručivanje. Na isti e-mail možete dobiti sve informacije u vezi izrade po Vašoj želji.

Ako ste iz Novog Sada torbe, tašne, marame i ešarpe možete preuzeti lično. Ukoliko ste iz drugog mesta, sve šaljem Post Express-om, a cena se uvećava za cenu dostave.

Odricanje odgovornosti

Informacije koje se nalaze na sajtu Baggy Bags smatraju se tačnim i pouzdanim u vreme njihovog unošenja, istovremeno Baggy Bags ne garantuje za tačnost, istinitost ili pouzdanost bilo kog podataka. Baggy Bags ne daje garancije za prodate proizvode osim u skladu sa zakonom.

Baggy Bags neće odgovarati za bilo kakvu direktnu ili indirektnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, izmaklu korist ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe sajta kao i upotrebe ili nemogućnosti upotrebe proizvoda naručenih putem sajta osim u skladu sa zakonom.

MARAME I EŠARPE

Baggy Bags - Kolekcija jesen zima - Kali Infinity ljubičasto krem

Kali Infinity ljubičasto-krem


DIMENZIJE: 160x50cm

MATERIJAL: pamuk, eko koža

IZRADA PO VAŠOJ ŽELJI

Baggy Bags - Izrada po Vašoj želji - Maya

Maya

DIMENZIJE: 45x55cm

RUČKA: 120cm

MATERIJAL: pamuk, eko koža


Torba ima cibzar, postavu i dva unutrašnja džepa