Saznajte više o Baggy Bags

BAGGY torbe su nastale kao plod mašte, kreativnog i pozitivnog razmišljanja; u želji da se ponudi nešto posebno i drgačije; nešto za svakoga ko je svoj. Svakoj torbi poklanjam posebnu pažnju i sa istom je izrađujem. Svaka ima poseban identitet i sopstvenu priču.

Baggy Bags nudi mogućnost izrade svega po Vašoj želji. To je moj najveći kvalitet. Uz konsultaciju i savete, mogu da realizujem svaku Vašu ideju, bilo da su u pitanju torbe kolekcija proleće leto, kolekcija jesen zima ili muške ili ženske marame i ešarpe.

Ukoliko izaberete Baggy Bags svaka Vaša torba će biti jedinstvena i posebna. O kvalitetu i uspehu govori podatak - preko 100 izrađenih i prodatih torbi i preko 80 zadovoljnih kupaca. Prepustite se svojoj mašti i naručite svoj Baggy Bags užitak!

O Autorki

Ja sam Sanja Felbapov. Rođena sam u Novom Sadu, veoma ponosna na svoje ime, prezime i poreklo. Kao trogodišnja devojčica izjavila sam kako želim da postanem balerina i ta želja mi se i ostvarila. Završila sam Srednju baletsku školu, višestruki sam evropski i svetski prvak u jezz i modernom baletu. Po završetku Srednje baletske škole upisala sam Filozofski fakultet, smer pedagogija na kome sam trenutno apslovent.

Šivenjem se bavim iz hobija; nevrovatno je koliko me opušta kada sednem za mašinu. Još u srednjoj školi sam počela da šijem - od sitnica koje su mi trebale za balet, pa do pantalona i torbi za svaki dan, tako su se ređale moje rukotvorine. Potpuno sam samouka, i sa konstantnom težnjom ka nečem novom i boljem.

Veoma pozitivna, nasmejana i kreativna. U slobodno vreme volim da čitam, uživam u društvu, vožnji rolera i trčanju sa svojim kučetom, kao i fotografisanju. Takođe volim da pripremam i istražujem kulinarske secijalitete iz celog sveta, pripremam drugačija i zanimljiva jela različitih ukusa. Uvek sa omehom i pozitivnim stavom prema životu.

Poručivanje i dostava

Dostupne Baggy Bags muške ili ženske marame i ešarpe i torbe i tašne iz kolekcije proleće leto i kolekcije jesen zima je moguće poručiti slanjem e-maila za poručivanje. Na isti e-mail možete dobiti sve informacije u vezi izrade po Vašoj želji.

Ako ste iz Novog Sada torbe, tašne, marame i ešarpe možete preuzeti lično. Ukoliko ste iz drugog mesta, sve šaljem Post Express-om, a cena se uvećava za cenu dostave.

MARAME I EŠARPE

Baggy Bags - Marame - Lara

Lara

DIMENZIJE: trougao stranica 1m i 1.5m

MATERIJAL: pamuk

KOLEKCIJA PROLEĆE LETO

Baggy Bags - Kolekcija proleće leto - Marina

Marina

DIMENZIJE: 19x30cm

MATERIJAL: eko koža, postava, nitne


Praktična pismo torba za večernje izlaske